lauantai 8. helmikuuta 2014

Tyylikkäitä kaiuttimia osaksi sisustusta

Sähkösuunnittelun yhteydessä mietimme myös kaiutinasioita. Muistelin nähneeni aivan uudentyyppisiä kaiuttimia, jotka on tehty design edellä. Nämä kaiuttimet eivät hyppää silmille olohuoneessa, vaan ovat osa sisustusta.


BeoPlay A9 Kuva: Hifi Studio

Bang & Olufsenin BeoPlay A9 on laadukas ja tyylikäs kaiutin, jota saa valkoisena ja mustana ja myös jalkojen väri on valittavissa. Kaiutin vie lattialla melko lailla tilaa, mutta ei sitä Hifi-laitteeksi ihan heti uskoisi. Kaiuttimen saa ripustettua myös seinälle. Hintaa kaiuttimella on melkein 2000 euroa (Hifi Studio tarjous 1900e). 

BeoPlay A9 Kuva: Bang & Olufsen


Kotimainen Sonolux Bebop on taulumainen ja mielestäni erittäin kaunis kaiutin, johon on valittavissa erivärisiä kankaita. Kooltaan kaiutin on 45x60x8,2cm. Saatavilla esim. Sonoluxin verkkokaupasta kohtuulliseen hintaan 190 euroa/pari. Koko paketin räätälöimällä suuremmasta kangasvalikoimasta kaiutinparin hinnaksi tulee jo 1990 euroa. Värejä ja materiaaleja on paljon, myös johdon värin saa valita. Huomatkaa myös kaiuttimen toiminta valaistuselementtinä!

Sonolux Bebop Kuva: Sonolux


Cambridgen satelliittikaiutin on pieni, kooltaan vain noin 7,8x7,8x8,5cm. Hintaa 95 euroa/kpl (Hifi Studio).

Cambridge Satelliittikaiutin Kuva: Hifi Studio


DLS Flatbox Slim Minin mukana toimitetaan sekä mustat että valkoiset kankaat. Kooltaan kaiutin on 18x18x8cm ja hintaa 150 euroa/kappale. Isompi MIDI-malli on 21x38cm ja maksaa 249 euroa/kappale (Hifi Studio).

DLS Flatbox Slim Mini Kuva: Hifi Studio


Dali Phantom Kompas 6M on huomaamaton, upotettava kaiutin, 259 euroa/kappale (Hifi Studio).

Dali Phantom Kompas 6M Kuva: Hifi Studio


Gradientin Evidence Mk4 Lattiakaiutin on tyylikäs ja näyttävä kaiutin. Hintaa lattiakaiuttimella on 1345 euroa ja korkeutta noin metri (Hifi Studio).

 Gradient Evidence Mk4 Lattiakaiutin Kuva: hifi Studio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti