lauantai 6. joulukuuta 2014

Kotona ollaan!

Muutto on onnistuneesti takana. Uskomatonta olla vihdoin täällä! 

Blogihiljaisuutta selittää kiire. Viimeisen kuukauden ajan olemme käyttäneet kaiken vapaan ajan raksalla. Pakkaaminenkin jäi edelliseen iltaan ja raksan loppusiivous perjantaipäivälle. Muuttotarkastus oli perjantaina heti aamusta ja sotkusta johtuen lopullinen lupa tuli vasta maanantaina. Onneksi se ei käytännössä muuttanut suunnitelmia. Tavarat siirtyivät viikonloppuna, mutta itse olimme yöt anoppilassa. 

Sotkuista täällä on edelleen ja tavarat vielä etsivät paikkojaan. Yläkerran wc on kesken, koska pönttö oli tukuista loppu. Tuuletuskonvektori on kytkemättä, valoja ja antenni puuttuu, sälekaihtimet asentamatta (puuttuu kannakkeet) ja saunan lasiseinä puuttuu. Lisäksi pikkujuttuja, kuten paikkamaalauksia, porraslistoja, silikonisaumoja, vetimiä yms. Kuvia on luvassa heti, kun siisteystaso on riittävä ja akuuteimmat  asiat tehty! Stay tuned! 

12 kommenttia:

 1. Ihanaa! Varmasti upea tunne muutamista keskeneräisyyksistä huolimatta. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tunteet vaihtelevat kaaoksen keskellä turhautumisesta ihasteluun ja onneen. Jatkossa varmasti enemmän jälkimmäisiä :)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Voi onneksi olkoon! Varmaan mahtava fiilis :) Marika / Kaksi savua

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Teillä on ollut nopea tahti kivitalolle :) Sisäkuvia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nopeasti meni kyllä. Laskeskelin, että reilut kahdeksan kuukautta rakennusluvasta muuttoon. Jos olisi ollut edullisempi vuokra-asunto, olisimme varmaankin pitäneet sen vielä kuukauden ja välttäneet pahimman kiireen ja kaaoksen. Toisaalta kiire olisi tullut kuitenkin ja nyt ehdimme rauhoittua jouluun. Hyvä näin :)

   Poista
 5. Onnea! Perässä tullaan, ensi lauantaina muutto. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea kovasti uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista