lauantai 8. maaliskuuta 2014

Tavarat järjestykseen! Rakennuslupaa odotellen...

Raksaprojektin ohella on kaikenlaista muutakin keskeneräistä hommaa. Keväällä tulee aina tarve saada asiat järjestykseen ja virtaa riittää kevätauringon paistaessa. Olen viime päivinä järjestellyt poikien vaatteita. Pienet pois, oikean kokoiset laatikoihin ja katsaus seuraavan koon tarjontaan ja keväthankintalistan tekoa. Pienemmältä on jäänyt 5 kuukauden aikana 4 vaatekoon vaatekerrastot pieneksi. Vihaan sitä, jos tavarat ovat sekaisin ja niiden etsimiseen täytyy käyttää paljon aikaa. Sama koskee papereita ja niitähän raksaprojektissa riittää esitteistä ohjeisiin ja tarjouksista laskuihin, suunnitelmiin ja sopimuksiin.

Samalla olen muutenkin siivoillut asuntoa, koska olemme miettineet mahdollista myyntiajankohtaa.Väliaikaisasunto ei houkuta, mutta täältä nykyisestä on tontille puolen tunnin ajomatka ruuhka-ajan ulkopuolella. Tontilla ramppaamiseen kuluisi ihan tuhottomasti aikaa! Lisäksi emme halua joutua myymään myöhemmin kiireellä hinnasta tinkien. 

En kyllä ymmärrä, miten jotkut rakentavat pienten lasten ja täysipäiväisen työviikon lisäksi.Iso hatunnosto heille! Vaikka äitiysloma ei todellakaan ole lomailua, mahdollistaa se tietynlaista joustavuutta raksaamisessa. Helpointa olisi rakentaa talo ennen lasten saamista, mutta harvalle se on mahdollista tai tilan takia tarpeellistakaan.

Raksakuulumisista mainittakoon, että olemme saaneet 3/4 urakkatarjousta runkopystytyksestä ja pian on valinnan aika. Rakennuslupa ei ole vieläkään tullut. Ei auta kuin suunnitella asioita eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti