keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kevätmessut

Kävimme sunnuntaina pyörähtämässä kevätmessuilla eli yhdistetyillä omakoti-, mökki-, piha- ja sisusta- messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Liput bongasin Raksakimpan Facebook-ryhmästä, jossa Terawatt niitä jakoi. Kiitokset vielä siihen suuntaan!

Kevätmessuilla kukkii jo
Rakentamisen osalta suurin osa asioista alkaa olla selviä ja valinnat tehtyjä. Suurin osa esittelijöistä on muillakin raksamessuilla ja melkein kaikkia - talotehtaista maalämpötoimittajiin - on jututettu jo. Tällä visiitillä keskustelimme LED-toimittajien kanssa LEDien värisävyistä ja tehoista. 7W LED vastaa noin 50W hehkulamppua. Olimme ensin ajatelleet värisävyltään noin 3000K valoa, mutta se on liian keltainen. Pidän enemmän päivänvalo- ja kirkasvalotyyppisestä valkoisesta valosta, joka on 4000K ylöspäin. Valaistus pitää vielä miettiä ihan ajan kanssa kuntoon, kunhan akuutit asiat on saatu hoidettua alta pois.

Kiertelimme messuilla myös pihapuolella ja ensi keväänä sieltä voisi ostaa kukkasipuleita ja taimia edullisesti. Sisusta-puoli on näillä messuilla pieni ja koriste-esinepainotteinen. 

Tässä leikkimökissä on kokoa ja näköä!2 kommenttia:

  1. Mekin kävimme sunnuntaina pyörähtämäksi ja tuli vähän kalliimmaksi, koko setti 60€!! sisäänpääsyt, parkkimaksu ja ruuat... kallista on rakentaminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan ole ilmaista kävijällekään! Me tulimme onneksi niin ajoissa, että kadunvarsipaikkoja löytyi vielä. Seuraavaksi taitaakin olla syksyllä vuorossa Habitare. Juuri sopivasti, kun sisustuksen miettiminen on enemmän ajankohtaista kuin rakenteiden :)

      Poista