torstai 17. huhtikuuta 2014

Paalutus

Maanrakennus Kotisalo kävi viime viikon torstaina iskemässä paalut tontillemme. Paalua (RR90 ja RR115/6,3) meni yhteensä reilu 220 metriä, pituudet vaihtelivat välillä 5,25-10,55 metriä.


Emme päässeet seuraamaan itse paalutusta, mutta lopputulos on hyvä. Paalut ovat 5cm tarkkuudella oikeilla kohdilla ja siitä on helppo lähteä rakentamaan anturaa.



Täysin ilman mutkia ei päivästä kuitenkaan selvitty. Ensin oli kulmapisteet hukassa, mutta maanrakentaja ja paaluttaja saivat asian selvitettyä ennen paalutusta, eikä sitä jouduttu siirtämään. Toiseksi maahan jouduttiin iskemään yksi ylimääräinen paalu. Piirustuksessa ja siihen liittyvässä taulukossa oli merkitty erikokoiset paalut ja maahan meni pienempi, joka ei riittänytkään. Nyt paalu nro 5:n kohdalla on paalukaksikko. Onneksi pääsimme paaluttajan ja suunnittelijan kanssa yhteisymmärrykseen asiasta. Olihan siinä jokaisella osapuolella peiliin katsomista, kun virhettä ei suunnitelmien tarkastuksessakaan oltu huomattu. Pointsit vielä Kotisalolle asian huomaamisesta ja kuntoon laittamisesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti