tiistai 12. elokuuta 2014

Hauskoja yksityiskohtia asuntomessuilla

Seuraavassa kuvasarja pienistä oivalluksista, jotka tarttuivat kameraan asuntomessutaloissa. En valitettavasti muista tarkalleen, mistä talosta kukin kuva on.

Smart Wall Paint. Seinä, johon voi piirtää tussilla ja pyyhkiä puhtaaksi. Loistava idea lastenhuoneeseen! Tai whiteboardiksi työhuoneeseen! En tiedä kuinka hyvin esim. pitkään olleet jäljet lähtevät, mutta ainakin hyvä vaihtoehto liitutauluseinälle. Tarvikkeet 2m2 kokoiselle seinälle kustantavat verkkokaupassa 146,2 euroa.


Liitutaulumaalilla maalattu ovi keittiötä vastapäätä. Olen haaveillut perheen yhteisestä liitutauluilmoitustaulusta ja tässä talossa se oli kätevästi tehty oveen, joka naamioitui samalla huomaamattomaksi.Työpöytä kaapistoseinälle. Tässä yhdistyvät mielestäni loistavasti käytännöllisyys, tilan optimaalinen käyttö sekä ulkonäkö. Aloin heti miettimään, mahtuisiko tällaiset poikien huoneisiin. Huoneisiin on suunniteltu seinänlevyistä, 2,4 metrin kaapistoa, joten säilytystilaa on ehkä liikaakin ja pöytä voisi mahtua väliin. Menee ehdottomasti harkintaan.Duster, ulkoseinään kiinnitettävä kuivauteline. Toimisikohan mattotelineenä? Kiva vaihtoehto joka tapauksessa varsinkin pienille kaupunkitonteille. Isomman, XL-version ovh. 599e.


Ihana kukkapenkki, jollaista suunnittelimme heti terassin laidoille. Varsinkin suuret vaalanpunaiset kukat ja pallopensaat kiinnittiväthuomion. Sivuilla oleva patolevy pitää hyvin veden poissa puurakenteista.


3 kommenttia:

 1. Nämä pienet oivallukset ovat mielestäni messujen parasta antia, asioita joita ei itselle tulisi mieleenkään. Näitä on myös kiva lukea blogeista, kun ihmiset kiinnittävät huomiota eri kohtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Todella monta pientä asiaa jäi varmasti messuhulinassa huomaamatta ja messujuttuja on ollut kiva lukea muista blogeista:)

   Poista
 2. Jep! Monipuolinen vaihtoehto liitutaulumaalille :)

  VastaaPoista