maanantai 4. elokuuta 2014

Katolla on tiilet!

Katolla on tiilien lisäksi myös lumiesteet sekä hormia vaille kaikki tuuletusputket ja huippuimuri. Talotikas on myös asennettu talon taakse. Tuuletusputket oli järkevä asentaa tiililadonnan yhteydessä, koska ei ole mitään järkeä ensin tehdä kattoa valmiiksi ja sen jälkeen purkaa soveltuvin osin, jotta putket saadaan paikoilleen. Katon välitila levytetään ja rapataan, levyt uupuvat vielä.
Kattotiilenä meillä on lyijynharmaa Monierin Ormax Protector+. Katon sävy on luonnossa todella kiva, tumma ja hieman sinertävä. Tiiliä jäi myös pieni pino varastoon, mikäli ajan kanssa yksitäisiä tiiliä rikkoutuu. Tiilillä on 30 vuoden takuu, joten niitä pitäisi muutenkin olla vielä pitkään saatavilla.

Lumiesteet ja talotikkaan tilasimme Sadex-verkkokaupasta. Hinta oli kohdillaan sekä tuotteissa että rahdissa ja toimitus tuli ajallaan. Täydennystilasimme samasta paikasta myös hätäpoistumistietikkaat ja muutamia puuttuvia osia. 


2 kommenttia:

  1. Moikka, täällä kahden, hyvin saman näköisen kivitalon alkutaipaleella olijat kateellisena seuraavat teidän ripeää edistymistä. Blogistanne on saanut tosi hyviä vinkkejä. Kunhan saan kahlattua sen alusta loppuun saakka :) Terkut: Marika / Kaksi Savua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olemme voineet olla avuksi! Jäämme seuraamaan myös teidän projektia. Äkkiä se etenee, kun lupaviidakosta pääsee eteenpäin :)

      Poista