sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Keittiötarjouksia

Nelko reagoi tarjouspyyntöömme erittäin nopeasti ja saimme hyvin kilpailukykyisen tarjouksen. Muistan jo keväällä selailleeni heidän esitettään ja ottaneeni talteen hyvännäköisiä keittiötä. Kävin heidän myymälässään lauantaina ja päivitettyämme tarjoukseen kiiltävät ovet, haluamamme astianpesukoneen sekä urattomat yläkaapit, oli hinta jo paljon lähempänä muita saamiamme tarjouksia.

Nelkon mallinnos keittiöstämme

Nelkon mallinnos keittiöstämme

Saimme tarjouksen myös Keittiö.netiltä, joka oli hyvin samaa luokkaa Nelkon kanssa, mutta puolihimmeällä ovella. Keittiömaailma päivitti tarjouksensa ja se oli hyvin lähellä Domuksen alustavaa. Miinuksena myös heillä puolihimmeät ovet. Odotamme vielä Domuksen tarjouspäivitystä ja tiistaina pitäisi viimeistään päättää hyväksytäänkö joku näistä vai palataanko asiaan joskus ensi vuoden puolella uusien tarjouksien merkeissä. 

Ovien kiiltoasteen kanssa onkin säätämistä, kun kaikki eivät tarjoa samaa. Haluamme kiiltävät ovet, muttei korkeakiiltoisia. Jos ei kiiltävää ole saatavilla, mieluummin puolihimmeä. Olen nähnyt hyvännäköisiä korkeakiiltoisia keittiöitä, mutta pelkään sen menevän vuosien saatossa pois muodista. Jos talo joskus myydään, ostajat toteaisivat keittiöstä: "tuo on niin 2010-lukua!". Meille tulee myös vaalea, kiiltävä laattalattia, joten korkeakiiltoinen keittiö olisi "too much" ja kaikki pikku lähmätassujen jäljet paistaisivat silmiin.

Minua miellyttävät myös puukuvioidut ovet, erityisesti valkoinen. Koska epätasaisen pinnan puhtaanapito mietityttää ja en ole varma, olenko enää muutaman vuoden päästä ihastunut tuohon, päädyimme neutraalimpaan oveen. 

Mitä veikkaatte, saammeko enää yhtä hyviä tarjouksia ensi vuonna?.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti