lauantai 7. joulukuuta 2013

Siellä missä sinäkin

Tablet-tietokoneet ovat yleistyneet parin vuoden sisään ihan hirveästi. Myös meiltä löytyy iPad ja myönnän käyttäväni sitä päivittäin. Varsinkin imetysviihteenä se on ihan huippu! Jatkossa sitä tullaan todennäköisesti käyttämään myös lasten viihdyttämiseen mm. pitkien automatkojen aikana. Käytän padia myös ruoanlaitossa ja siksi silmäni osui tämän tuotteen mainokseen:

Aidline keittön iPad pidin
Kuva: Aidline

Teline kiinnitetään yläkaapin alle ja siitä on erittäin kätevä seurata reseptejä tai katsoa esim. sarjaa ruokaa laittaessa. Ainoa iso miinus on hinta: 179 euroa! Taitaa tuolla hinnalla valitettavasti jäädä hankkimatta. 

Kuva: Aidline

Vastaavanlaisia telineitä löytyi myös Belkiniltä. Belkinin versiossa on hinta kohdallaan (39e), mutta häviää designissa Aidlinelle 6-0.

Kuva: Belkin

Belkiniltä löytyy myös mm. jääkaappipidike ja useita erilaisia pöytäständejä tableteille.
Jääkaappipidike
Kuva: Belkin

Muutenkin iPad telineitä on satoja erilaisia. Tässä esimerkiksi jalkaan kiinnitettävä malli: 
GorillaPod Yogi
Kuva:JOBY

Minuun uppoaa Aidlinen tyyppiset tyylikkäät ja ennen kaikkea käytännölliset ratkaisut, mutta ihan älyttömiä summia en ole valmis käytännöllisyydestäkään maksamaan. Jospa Aidlinen hinta tippuu alle kolmannekseen nykyisestä siihen mennessä, kun keittiömme on valmis? Tai sitten iPadin paikka on edelleen pöytätasolla.

3 kommenttia:

 1. Hei Saija/ Aurinkopiha,

  mukavaa, että olet löytänyt uuden tuotteemme ja pidät Aidine-pitimen muotoilusta, olemme siitä itsekin kovin ylpeitä, koska meillä on kokonaan suomalainen tuote konseptointia, suunnittelua ja valmistusta myöten -jopa pakkauksen sisällä olevan yllätystekstin fontin on suunnitellut suomalainen Julia Sysmäläinen.

  Tuotteemme valmistetaan kauniisti muotoilluista, laadukkaista metallisista komponenteista Suomessa, mm. etuosan logopääty valetaan käsin alumiinista ja telineosa on yhdestä kappaleesta, ilman häiritseviä tai likaa keräävia saumoja. Emme käytä halpoja, helposti rikkoituvia muovimekanismiosia, ja siksi tuotteemme kestää keittiökäytössä, ja yhdellä kädellä tabletia käytettäessä käyttäjätuntuma on mahdollisimman tukeva.

  Emme pysty kilpailemaan hinnalla halvimpien ratkaisujen kanssa, vaan lupaamme hinnan vastineeksi ylivoimaista käytettävyyttä, kestävyyttä ja katseenkestävyyttä- skandinaavista toiminnallista muotoilua parhaimmillaan.

  Parhain terveisin,
  -aidine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kerroit tuotteestanne tarkemmin! Se on varmasti laadukas ja kyllähän ero on nähtävissä on yllä olevista kuvista. Harmi, ettei meidän budjetti taivu vielä tällaisiin nice-to-have -juttuihin. Oletteko muuten harkinneet yhteistyötä keittiövalmistajien kanssa? Ison keittiölaskun kyljessä tuo hinta ei tunnu niin suurelta ja keittiövalmistajista saisi ison myyntikanavan suoraan kohderyhmään :)

   Poista
  2. Hei, mielellämme kerromme tuotteestamme lisää ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiinne :-) ja kyllä, teemmekin jo yhteistyötä valittujen keittiökalustevalmistajien, kuten Scavolini Studioiden ja Hahle Oy:n kanssa (keittiökalustevalmistajat ovat Hahlen asiakkaita). Kevään mittaan on myös näköpiirissä mielenkiintoisia kampanjoita, joten kannattaa seurailla aktiivisesti meidän ja jakelijoidemme ilmoittelua.

   Parhain yhteistyöterveisin,
   -aidine.

   Poista