tiistai 10. kesäkuuta 2014

Porraselementti asennettu

Halusimme sisäportaat betonista puun tai teräksen sijaan. Porraselementit ovat kohtuuhintaisia, joten päädyimme sellaiseen paikallavalun sijaan. Porras on Ruduksen Elemento 16 kolmion mallisella lepotasanteella. 


Porras saapui tontille aiemmalla viikolla ja nostettiin paikoilleen keskiviikkona. Urakoitsija suositteli portaan tilaamista riittävän ajoissa, koska aiemmin niissä on ollut kesäaikaan toimitusvaikeuksia. Portaan nostamiseen kului aikaa noin tunti, mikä on varsin ripeä suoritus. Urakoitsijan mukaan haastavia porraselementtejä on joskus aseteltu melkein päivä. Nosto A. Nordström.

5 kommenttia:

 1. Meilläkin on Ruduksen Elemento-portaat juuri nostettu taloon. :) Mitä pintamateriaalia ajattelitte portaisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laattaa alakerran mukaan tai laminaattia yläkerran mukaan, pintamateriaalit on vielä ihan auki. Mitä te olette ajatelleet?

   Poista
 2. Hienot portaat teillä :) Meille tuli portaat myös Rudukselta mutta mallina Elemento 8.

  VastaaPoista
 3. Elemento 8 oli meilläkin alkuun suunnitelmissa, mutta 16 sopi pienempänä pohjaan paremmin. Käyttömukavuudessa tuo 8 on varmaan kivempi:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä. Meidänkin täytyisi hieman selvittää, olisiko elementit vai betonin paikallavalu parempi vaihtoehto. Täytyykin tutkia. Hyvältä näyttää ja hienot portaat tulossa! https://www.perustuslehtola.fi/

  VastaaPoista