sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Työmaa-aita ja aloituskokous

Vietimme viime sunnuntain tontilla työmaa-aitaa rakentaen. Vihdoin alkaa näyttää siltä, että kyllä tässä ihan oikeasti se rakentaminenkin joskus aloitetaan!


Kuva tonttitieltä

Aloituskokous pidettiin meidän, vastaavan mestarin, pääsuunnittelijan ja kaupungin rakennusvalvonnan edustajan kanssa keskiviikkona. Aloituskokouksessa käytiin lyhyesti läpi, mitä tontille tulee. Tarkastus- ja valvontakirja oli täytetty etukäteen ja rakennusvalvonnan edustaja oli perillä suunnitelmista, joten tilaisuus oli melko tehokas. 

Pohdimme tilaisuudessa lähinnä pohjoisrajalla olevan avo-ojan kohtaloa, koska sellaisenaan se ei voi jäädä. Raja menee keskellä ojaa. Oja ei vedä kummastakaan suunnasta (täytetty parin talon päässä), vaan tulvii tonttimme kohdalla. Päädyimme siihen, että pyydämme naapureilta luvan ojan täyttöön ja lisätään myös tonttimme toiseen reunaan sadevesikaivon, jolloin ojan mahdollinen tulviminen jatkossa ei johdu meistä. Käytännössä joudumme maksajiksi yhteisen ongelman poistamisessa, sillä ojan vedet johdetaan meidän hulevesipumppaamon kautta HSY:n verkostoon. Eipä ainakaan pumppu pääse ruostumaan.


Oja tulvii keväisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti