maanantai 12. toukokuuta 2014

Työmaakoppi ja työmaa-wc

Meidän vastuulla oli järjestää urakoitsijalle sosiaali- ja varastotila sekä hankkia tontille wc. Työmaakoppeja on jonkin verran myynnissä netissä ja raksakimpan FB-ryhmässä. Hintahaitari on aina hae pois hinnasta useisiin tuhansiin euroihin. 


Työmaakoppi keväällä naapurin pihalla

Me päädyimme ostamaan työmaakopin naapurilta, joka oli itse käyttänyt sitä rakennusaikanaan ja oli sittemmin vain jäänyt tontille. Työmaakoppi on vanha sähkölaitoksen koppi, jossa on ovet 3 seinällä. Todella jämäkkä ja sisälle saa vedettyä sähköt. Kokoakin on 3mx2,6m. Pohjaa kopissa ei ole, joten mieheni askarteli sellaisen laudasta ja vesivanerilevyistä. Kopin nosto tuotti hieman haasteita, koska matkaa tieltä oli jonkin verran ja kopilla painoa. Käytimme nostossa A.Nordströmin nosturia. Koppi nostettiin sivukujalta pihojen yli.Samalla kertaa nostettiin myös harkkolavat anturoiden keskelle ja järjesteltiin tonttia, jotta siellä mahtuvat tarvittavat koneet ja miehet työskentelemään.
Työmaa-wc:n tilasimme Ykkösvessoilta ja toimituksen saimme juuri halutulle ajankohdalle.1 kommentti:

  1. Onneksi näitä nostovälineitä löytyy. Meidän täytyisi myös hankkia akkusaksi, tosin työmaalle teollisuuteen. Hieno juttu, että saitte kaikki kuitenkin hoidettua tontilla. https://hybeko.fi/index.php/genie-nostimet/akkukayttoinen-saksinostin/

    VastaaPoista