maanantai 22. syyskuuta 2014

Habitare rakentajan silmin

Käväisin Habitaressa pikavisiitillä. Sisustuksen ja pintojen suunnittelu on uuden talon rakentamisen ehdottomasti parasta antia ja näihin Habitaresta löytyi ideoita. Vielä en pysty keskittymään tapetti tai verhovalintoihin, koska ne tuntuvat olevan todella kaukaisia asioita. Tuli siellä kuitenkin vastaan paljon ajankohtaisiakin asioita. Innostavinta oli nähdä uusia innovaatioita ja tuoreinta muotoilua. 

Seuraavassa hieman otteita messujen annista:Konkreettisin anti oman taloprojektin osalta olivat lasi- ja kaidetoimittajat, joita oli messuilla useita. Tarvitsemme pätkän lasikaidetta portaikkoon ja saunan lasiseinän. Lisäksi portaikkoon on tulossa kaidevalo, jonka ratkaisuvaihtoehdoista keskustelin muutaman toimittajan kanssa. SteelProlta löytyy myös upea valmis teräskaideratkaisu LED-valolla. Kustannus- ja kodikkuussyistä päädymme todennäköisemmin puukaiteeseen ja sen uraan upotettavaan LED-nauhaan.Magneettitapetti mahdollistaa tapetin vaihtamisen ja muuttamisen helposti. Kiva idea, jos kaipaa vaihtelua useammin tai pelkää kyllästyvänsä erikoiseen tapettiin. Myös asuntomessuilla bongattu Smart Wall Paint oli messuilla esittelemässä omaa tuotettaan.


Belle Arti tarjoaa erikoismaaleja. Joukossa oli myös ihana valkoinen kimalteleva efektiseinä. Erilainen kuin Tikkurilan Taika-maalilla toteutetut seinät. 


Sain jotain hankittuakin. Nimittäin Softcaren Leather Care Kitin. Muutaman tunnin hinkkauksen se vaati, mutta kylläpä valkoinen sohvamme nyt kiiltää! Sohva oli pääosin pölystä tummunut ja hyvin puhdistusaine liat imi. Ihan eri vaikutus kuin aiemmin käyttämälläni puhdistus- ja hoitobalsamilla. Voi sitä onnistumisen ja tyytyväisyyden tunnetta, kun lika irtoaa ja sohva puhdistuu kohta kohdalta! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti