sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tulkoon valkeus! - kurkistus sisälle

Sisäseinien tasoitus etenee mukavasti. Tasoiteurakoitsija tekee pitkää päivää ja viikonloput putkeen, joten tahti on reipas. Yleensä olen käynyt raksalla iltaisin laittamassa lämmittimet ja kosteudenpoistajat päälle, jolloin pimeässä tai hämärässä kuvia on hankala ottaa. Päivällä tehdyllä pikavisiitillä sain onneksi muutamia valoisia kuvia. Voi miten kivalta se näyttääkään! Fiilis on niin eri kuin harkkopinnassa.
Tasoitus ei ole ihan yksinkertainen toimenpide. Seiniin on ruiskutettu jos jonkinlaista tököttiä. Ensin kerros kipsitasoitetta, sitten verkot ja päälle hienotasoite. Välissä hiontaa ja paikkailua. Kaikki ikkunoiden pielet on kipsilevytetty ja niihin on asennettu kulmaraudat. Kuvissa oleva pinta on hienotasoitetta, pohjamaalauksia ei ole vielä aloitettu. Maalien suhteen alkaakin olla aika tehdä lopulliset päätökset. Yleismaalina olemme ajatelleet käyttää Tikkurilan Palatsi-sävyä. Lopullinen päätös värisävystä sekä tehosteseinistä pitäisi tehdä nyt viikonlopun aikana.  


Kuten yläkuvastakin näkyy, meillä on myös vihdoin piippu! Muutososia saatiin odotella Tulikiveltä useita viikkoja, mutta kannatti, sillä nyt hormi menee täydellisesti sille varatusta reiästä. Takka on hyvin suojattuna ja katto-osat viimeistelemättä, mutta hieno siitä varmasti tulee, kun suojat pääsee poistamaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti