maanantai 25. marraskuuta 2013

Meille tulee talo!

Siitä tulee kivitalo. Ei hulppea, mutta riittävän kokoinen, käytännöllinen, kodikas ja meidän tarpeisiin suunniteltu. Jonkun ne neliöt täytyy siivota ja koti huoltaa. Näihin tullaan kiinnittämään ratkaisuissa erityistä huomiota, koska siistissä ja toimivassa kodissa on ihana asua ja aikaa voi käyttää mukavampiin asioihin.

Kaikki lähti haaveesta ja siitä johtuvasta myytävien tonttien satunnaisesta seuraamisesta. Mieheni bongasi netistä tonttinäytön eräänä keväisenä sunnuntaina ja koska satuimme olemaan siellä suunnalla, kävimme katsastamassa tontin. Se oli kaunis, aurinkoinen, tasainen ja lumen peittämä, vanhan rintamamiestalon takapiha. Se oli kohtuuhintainen. Tai siis järjellä ajateltuna törkeän kallis pieni maapläntti, mutta ei näitä täällä halvemmallakaan saa.


Tehtiin laskelmia ja tehtiin tarjous. Neuvoteltiin ja tehtiin kaupat. Oma talo, oma piha! Melkoinen urakka on kuitenkin edessä ennen kuin omasta talosta pääsee nauttimaan. Tavoitteena on juhlia kolmekymppisiä uudessa talossa, joten takaraja on syksy 2015. Optimisti tähtää katseet kohti joulua 2014. Kiireellä ei kuitenkaan tule kuin armoton ketutus, joten tehdään rauhassa ja katsotaan, koska päästään kantamaan muuttolaatikot sisään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti