tiistai 7. tammikuuta 2014

Kodinkoneiden valinta: astianpesukone

Astianpesukoneelle vaatimukset olivat selkeät: puoli-integroitu ja hiljainen. Mielellään myös tilava. Täysin integroitua en halunnut siksi, ettei se näytä, koska ohjelma on valmis. Jotkut mallit heijastavat jäljellä olevan ajan maahan, mutta näkyykö se riittävän hyvin eri valaistuksissa?

Malliksi valikoitui siten Electroluxin ESI6800RAX
Desibeleiksi on merkitty 39 tai 42, mutta joka tapauksessa on hiljaisin saatavilla oleva malli. Astianpesukonetta tulee kuitenkin pyöritettyä paljon ja keittiö on avointa tilaa olohuoneen kanssa, joten ei ole kiva kuunnella jatkuvaa astianpesukoneen hurinaa. 

Plussaa energiatehokkuudesta, säädettävistä koreista sekä ajansäästötoiminnosta, jolla pesuajan voi määritellä oman aikataulun mukaan. Huippua!

Saimme astianpesukoneen kodinkonekampanjan vuoksi kaupan päälle, joten tässä kohtaa ei tarvinnut miettiä, kuinka paljon olemme valmiita maksamaan säästetyistä desibeleistä. Ilmaisia ne eivät ole.

Kuva: Electrolux

Nyt sopii vain toivoa, että koneen säilytystilat sopivat astioillemme ja sisältö on suunniteltu hyvin. Siitähän arjen sujuvuus astianpesukoneen kanssa on eniten kiinni. Onneksi yläkori on tarvittaessa säädettävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti