keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Rakenna ja Remontoi -messujen antia

Veimme lapset sunnuntaiaamuna hoitoon ja vietimme miehen kanssa kahdenkeskisen aamupäivän Vantaan Rakenna ja Remontoi-messuilla. Samat messut järjestettiin lokakuussa, jolloin keskustelimme talotoimittajien ja perustusurakoitsijoiden kanssa.


Kuva: Rakentaja.fi

Kuva: Rakentaja.fi


Tällä kertaa keskityimme maalämpötoimittajiin sekä keskuspölynimureihin. Keskuspölynimureista kirjoittelen erikseen.

Maalämpötoimittajat olivat hyvin edustettuina messuilla. Mieheni on vakuuttunut kierukkavaraajasta, joten näillä näkymin ratkaisuksi tulee Oilon tai Nibe+Akvaterm (jonka Nibe on ostanut). Laitoimme tarjouspyynnöt maalämpötoimittajille maanantaina ja parin viikon sisään olemme fiksumpia valinnan suhteen. Hinnan lisäksi valinnassa painaa ainakin toimittaja ja palvelutaso sekä takuu. On muuten hieman haastavaa erottaa maalämpötoimittajia toisistaan, kun suurin osa niistä on LämpöJOTAIN. 

Maalämmön ja pölynimureiden lisäksi katselimme messuilla ovia, mutta selkeää Kaskipuun Ounaksen voittanutta ei tullut vastaan. Kurkistimme myös 10-Lattioiden laattavalikoimaa, johon voisi tutustua laajemminkin. Lammi Kivitalojen kanssa kävimme vaihtamassa kuulumiset ja muutamalla urakoitsjalla on jo kevät täynnä. Onneksi rakennekuvien pitäisi tulla tällä tai ensi viikolla ja saamme lopullisen tarjouskilpailun pidettyä ja urakoitsijan valittua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti